سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] به سخنى که از دهان کسى برآید ، گمان بد بردنت نشاید ، چند که توانى آن را به نیک برگردانى . [نهج البلاغه]

پرستاری حرفه ای

1- بیمار حق دارد در اسرع وقت درمان و مراقبت مطلوب، مؤثر و همراه با احترام کامل را بدون توجه به عوامل نژادی ، فرهنگی و مذهب از گروه درمان انتظار داشته باشد.
2- بیمار حق دارد محل بستری ، پزشک ، پرستار و سایر اعضای گروه معالج را در صورت تمایل بشناسد.
3- بیمار حق دارد در خصوص مراحل تشخیص ، درمان و سیر پیشرفت بیماری خود اطلاعات ضروری را شخصا و یا در صورت تمایل از طریق یکی از وابستگان از پزشک معالج در خواست نماید. به طوری که در فوریت های پزشکی این امر نباید منجر به تاخیر در ادامه درمان و یا تهدید جانی بیمار گردد.
4- بیمار حق دارد قبل از معاینات و اجرای درمان اطلاعات ضروری در خصوص عوارض احتمالی و یا کاربرد سایر روش ها را در حد درک خود از پزشک معالج دریافت و در انتخاب شیوه نهائی درمان مشارکت نماید.
5- بیمار حق دارد در صورت تمایل شخصی و عدم تهدید سلامتی آحاد جامعه طبق موازین قانونی رضایت شخصی خود را از خاتمه درمان اعلام ویا به دیگر مراکز درمانی مراجعه کند.
6- بیمار حق دارد جهت حفظ حریم شخصی خود از محرمانه ماندن محتوای پرونده پزشکی نتایج معاینات و مشاوره های بالینی جز در مواردی که بر اساس وظایف قانونی از گروه معالج استعلام صورت گیرد ، اطمینان حاصل نماید.

?- بیمار حق دارد از رازداری پزشک و دیگر اعضای تیم معالج برخوردار باشد لذا حضور بالینی افرادی که مستقیما در روند درمان شرکت ندارند، موکول به کسب اجازه بیمار خواهد بود .
8- بیمار حق دارد از دسترسی به پزشک معالج و دیگر اعضای اصلی گروه معالج در طول مدت بستری ، انتقال و پس از ترخیص اطمینان حاصل نمایند.
9- بیمار حق دارد با کسب اطلاع کامل از نوع فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بیمارستان که بر روند سلامتی و درمان او مؤثرند تمایل و رضایت شخصی خود به مشارکت را اعلام و یا در مراحل مختلف پژوهش از ادامه همکاری خود داری نماید.
10- بیمار حق دارد در صورت ضرورت اعزام و ادامه درمان در سایر مراکز درمانی، قبلا مهارت گروه معالج ، میزان تعرفه ها و پوشش بیمه های خدمات در مرکز درمانی مقصد مطلع گردد.

 




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:14 عصر

در سالهای اخیر و در سطح حرفه های گوناگون و به همت حرفه ای گرایان همان حرفه ها انجمن های حرفه ای یکی پس از دیگری شکل می گیرند و فعالیت خود را آغاز می کنند

بااین همه ناظری که از بیرون عملکرد این تشکلها را پی می گیرد ، در می یابد که به رغم بعضی از این تشکلها که با شتابی در خور تحسین در مسیر حرفه ای گرایی به پیش میتازند اما هنوز درک روشنی از نحوه ساختن و اداره انجمن های حرفه ای در سطح گسترده شکل نگرفته است و در حالیکه حل مشکلات اجتماعی از جمله در گروی ارتقاء حرفه ای گرایی تمام حرفه هاست و پیش شرط ارتقاء حرفه ای گرایی  نیز شکل گیری تشکل های حرفه ای است این وظیفه مبرم بر عهده حرفه ای گرایان تمام حرفه هاست که در این زمینه یعنی ساختن انجمنهای حرفه ای از هیچ کوششی دریغ نورزند.




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 12:51 عصر

حرفه ها ، گروه هایی هستند که به طور علنی اعلام می کنند که در خدمت یک هدف اجتماعی مهم هستند و اعضاء آنها بر اساس روش های مشخصی رفتار خواهند کرد




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 12:49 عصر

سلامتی ،وضعیتی که نه تنها از بیماری و ناتوانی اثری نیست بلکه سلامتی کامل روحی ، جسمی و اجتماعی بر آن حکم فرماست . در خدمات بهداشتی ، سلامتی مورد توجه واقع شده ، نه بیماری.

سلامتی و بیماری ، دو  وضعیت نسبی که در امتداد هم هستند و عالیترین آن سلامتی و بدترین آن وضعیت مرگ میباشد. سلامتی و بیماری دائماً در طول روز برای هر فرد در حال تغییر است و در جوامع و فرهنگها متفاوت است.

در سالهای اخیر با مسئله بهداشت به نحو مثبت برخورد شده و ارتقاء سطح بهداشت و پیشگیری ، هدف مراقبتهای درمانی محسوب شده است و مردم بجای صحبت از درمان و معالجه از پیشرفت بهداشت و جلوگیری از بیماری را مد نظر دارند.

پیشرفت بهداشت در سه سطح میباشد:

1-  سطح اول اعتلا ی سلامتی و بهداشت :در این مرحله تشویق مردم به حفظ سلامتی خود می باشد. مثل تغذیه مناسب ، تمرینات ورزشی ، واکسیناسیون ، مشاوره بهداشتی و ...

2-     سطح دوم اعتلا ی سلامتی و بهداشت :  در این مرحله تشخیص بموقع و درمان بیماری مد نظر است.

3-  سطح سوم اعتلا ی سلامتی و بهداشت : در این مرحله خدمات مورد نظر شامل نوتوانی و باز توانی به منظور تحمل عوارض باقیمانده از بیماری است




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 12:7 عصر

تعریف پرستار(Nurse): پرستار فردی است با تحصیلات دانشگاهی در رشته پرستاری ‌در مقاطع کاردانی ؛کارشناسی ؛کارشناسی ارشد و دکترا و حرفه ای که در هر پست و مقام و محیطی در کار قادر است نقش شش گانه ذیل را در مواجهه با مددجویان ایفا نماید:

1-  نقش مراقبتی: به بیمار کمک میکند تا آن دسته از کارهائی را که در حال سلامت به تنهائی انجام میداده ولی به علتی قادر به انجام آنها نمیباشد به مرحله عمل درآورد.مثل غذا خوردن.

2-  نقش درمانی: گر چه درمان به عهده پزشکان است ولی پرستار با مشاهدات دقیق از وضع بیمار و با داشتن مهارتها و گذراندن وقت زیاد بر بالین بیمارو تأثیر معالجات و غکس العمل بیمار به درمان رل مهمی در کمک به طرح برنامه درمانی یا تغییر و اصلاح آن دارد.

3-     نقش حفاظتی: کمک به بیمار برای مصونیت وی از عوامل محیطی مثل عفونت ، آتش سوزی ، افتادن و ...

4-  نقش آموزشی: آموزش و راهنمائی بیمار یکی از مسؤلیتهای مهم پرستار است مثل آموزش در مورد مراقبتهای لازم در منزل یا اقدامات بهداشتی

5-  نقش هماهنگی: هماهنگی کار تیم پرستاری در رابطه با برنامه ریزی برنامه کار بهیاران و کمک بهیاران و سایر پرسنل خدماتی  وهماهنگ کردن کار گروه های دیگر در رابطه با  تیم درمان مثل مشاوره با قسمتهای مختلف تغذیه ، مددکاری ، آزمایشگاه ، فیزیو تراپی ، رادیولوکی و ...

6-  نقش حمایتی: پرستار کسی است که بیش از افراد دیگر با بیمار در ارتباط بوده و خواسته های او را به روشنی میداند و به همین جهت میتواند مدافع و حامی او باشد و واسطه مؤثری برای بیماربا نهاد های مختلف درمانی  به حساب می آید .مثل مرکز مبارزه با سل

بطور کلی حیطه خدمات پرستاری نه تنها در بیمارستان بوده ، بلکه وارد اجتماع شده و پرستاران در محل های زیر میتوانند خدمت کنند:

بیمارستانها ، کلینیکها ، مدارس ، سازمان های بهداشتی ، کارخانه ها ، منازل ، مطبها ، در کشتی و هواپیما و قطار و...، مهد کودکها ، خانه سالمندان .




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 11:44 صبح

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 1


بازدید دیروز: 2


کل بازدید :71149
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<