سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آن را که نانخور کم است یکى از دو توانگرى‏اش فراهم است . [نهج البلاغه]

پرستاری حرفه ای

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: نگاهی به وبلاگ‌ها

سمینار «آموزش وبلاگ نویسی» از سوی دفتر امور زنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در وب‌سایت همایش زنان و اینترنت در هزاره‌ی سوم با اعلام این خبر عنوان شده است: با توجه به برگزاری موفق سمینارهای جنبی در روز همایش زنان و اینترنت در هزاره سوم و درخواست متعددی که افراد در خصوص برگزاری مجدد بعضی از سمینارها داشتند، دفتر امور زنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزاری مجددا، دو سمینار " آموزش وبلاگ نویسی " و " آسیب شناسی تاثیر اینترنت بر تربیت دینی " را در دستور کار خود قرار داده است.

بر اساس این گزارش، سمینار آموزش وبلاگ نویسی در روز دوشنبه 13 آذرماه در سالن کوثر صداوسیما ساعت 8 صبح برگزار خواهد شد. شرکت در این سمینار رایگان است و علاقه‌مندان (اولویت با بانوان است) می‌توانند با ارائه‌ی درخواست به دبیرخانه‌ی همایش با ثبت نام قبلی در این سمینارها شرکت نمایند.

در این اطلاعیه عنوان شده است که برای افراد شرکت کننده در این سمینارها گواهی صادرخواهد شد و سرفصل‌ها و رئوس این سمینار به زودی از طریق سایت همایش اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

کد خبر: 8508-13554



::: شنبه 85/8/27::: ساعت 10:33 صبح

35 درصد کادر پرستاری را نیروهای ارزان دوره طرح تشکیل می‌دهند

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره انجمن پرستاری ایران گفت: بین 30 تا 40 درصد کادر پرستاری بیمارستانهای کشور را پرستاران ارزان و تحت سلطه دوره طرح تشکیل می‌دهند و در حالی که با احتساب این مدت دوره تحصیل پرستاران 6 سال طول می‌کشد مدرک کارشناسی به آنان اعطا می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، مهدی محرری امروز در جمع خبرنگاران در محل انجمن پرستاری ایران، افزود: مسئله طرح پرستاران در زمان حاضر یک مسئله سوال بر انگیز است که اگر چه در زمان جنگ توجیه داشت ولی ادامه آن هیچ توجیهی ندارد و فقط به استثمار پرستاران منجر می‌شود.
وی ادامه داد: اگر فرض کنیم که فعالیت عملی پرستاران در بیمارستانها جزو تحصیل آْنان است باید این آموزش در دل دوره آموزشی چهار ساله پرستاران گنجانده شود در غیر این صورت باید مدرکی بالاتر از کارشناسی به پرستاران اعطا شود زیرا دوره تحصیل آنان عملا 6 سال طول می‌کشد و قبل از این مدت نیز مدرک تحصیلی آنان اعطا نمی‌شود.

* دو سوم دانشجویان پرستاری انصراف می‌دهند

وی گفت: مشکلات فراوان حرفه پرستاری اعم از حقوق پایین، سختی کار، اضافه کاری اجباری و خطر ابتلا به بیماریها باعث شده اکثر پرستاران انگیزه کار در مراکز درمانی را نداشته باشند به همین علت حدود دو سوم دانشجویان پرستاری در طول دوره تحصیل انصراف می‌دهند.
محرری افزود: متاسفانه در جامعه ما پرستاری فقط به عنوان یک حرفه فعال در حوزه درمان شناخته شده است در حالی که حضور پرستاران در عرضه پیشگیری و آموزش بهداشت عمومی بسیار مهمتر است و نقش مهمی در سلامت جامعه و کاهش هزینه های گزاف درمانی مردم دارد به خصوص اینکه بسیاری از عوارض بیماریها غیر قابل جبران است.
وی گفت: انجمن پرستاری ایران در شهر تهران برای توسعه فرهنگ پیشگیری به جای درمان با کمک پرستاران تاکنون به آموزش اصول بهداشتی و پیشگیرانه به 120 هزار نفر را کرده است و با توافقنامه‌ای که به تازگی با جمعیت هلال احمر منعقد کرده‌ایم قرار است این طرح در شهرهای، اصفهان، شیراز، تبریز، ساری و یزد اجرا شود.
وی افزود: با توجه به اینکه حوادث رانندگی عامل اول مرگ و میر و مصدومیتها در کشور است محور اصلی این آموزشها بر پیشگیری از بروز این نوع حوادث متمرکز است و تلاش می‌کنیم فرهنگ وجود جعبه کمکهای اولیه را پس از آموزش اصول بهداشت فردی و پیشگیری اولیه در خودروها نهادینه کنیم.

*صدور پرستار به خارج

وی همچنین به مبحث صادرات پرستار به کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: تولید پرستار برای رفع نیاز سایر کشورها یکی از مباحث مهمی است که در کشور ما مغفول مانده است زیرا بازار بزرگی در جهان برای جذب پرستاران خارجی وجود دارد به عنوان مثال کشور انگلستان طی 10 سال آینده به 50 هزار کادر پرستار خارجی نیاز دارد، کشورهای دیگری مانند کانادا، استرالیا و فرانسه هم هستند که می‌توانیم به تربیت پرستاران حاذق و صدور آنها این بازار را به دست آوریم.
محرری افزود: مسئله دیگر توجه به شاخه‌های تخصصی پرستاری مانند پرستاری قلب، پرستاری بیماری MS و پرستاری سایر شاخه های پزشکی است که البته اخیرا در بعضی از این شاخه‌ها انجمنهایی تشکیل شده ولی برای گسترش نظام مند و پخته آن نیازمند برنامه ریزی بیشتری هستیم.
رئیس هئیت مدیره انجمن پرستاری ایران همچنین فعالیتهای سازمان نظام پرستاری در دوره اول تشکیل این سازمان را موثر خواند و گفت: در مجموع عملکرد این سازمان نمره قبولی می‌گیرد و با توجه به اینکه دوره اول این سازمان دوره تکوین و شکل گیری آن بود، تلاش زیادی برای رفع مشکلات حقوقی، مالی و سختی کار پرستاران توسط این سازمان انجام شد که پیگیری این مسائل در دوره دوم فعالیت این سازمان در حالی که ساختار و زمینه‌های فعالیت فراهم شده است انتظار بیشتری را بر دوش منتخبان دور دوم آن قرار می‌دهد.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی فارس در مورد آمار پرستاران بیکار و جویای کار یا پرستارانی که بر اثر کار در این حرفه دچار بیماری شده‌اند، گفت: متاسفانه وزارت بهداشت آمار دقیق فارغ التحصیلان پرستاری را هرگز اعلام نکرده است و حتی در سال 75 که ما برای گرفتن آمار به وزارت بهداشت مراجعه کردیم به ما اعلام کردند که این آمار محرمانه است، بنابراین هیچ آمار دقیقی در مورد پرستاران بیکار یا جویای کار یا پرستارانی که دچار انواع بیماریها شده‌اند، وجود ندارد.
انتهای پیام/ز




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:14 عصر

با سلام

می بایست برای انتخابات تبلیغ می کردم

لاکن امروز این خبر رو روی ایسنا دیدم

ناگهان بغض مرا گرفت

و به فکر کسانی افتادم که خود را وارث تاریخ صد ساله پرستاری ایران می دانند

آنان که برای پیروزی در انتخابات دست به هر کاری زدند و خواهند زد

و آخرین کارشان اعلام ائتلاف کذایی بنیانگذاران سازمان نظام پرستاری است

این ائتلاف خلاف قانون ، خلاف ایین نامه و خلاف موارد دیگر انتخابات آزاد است

بگذریم

به هر صورت هست و خواهد بود

پس خبر را با هم بخوانیم


نامه‌ای به همه آنها...

پایگاه اطلاع رسانی پرستار و پرستاری/ http://ino.blogfa.com/ /




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:12 عصر

تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی ???/??/???

داخلی. اجتماعی. پرستاری. نظام پرستاری.

رییس هیات مدیره انجمن پرستاری ایران، عملکرد سازمان نظام پرستاری را بسیار فراتر از حد قابل قبول و "عالی" ارزیابی کرد.

"مهدی محرری"، روز دوشنبه در یک نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن دوره دوم انتخابات سازمان نظام پرستاری، به تصویب تعرفه‌های پرستاری که به همت این سازمان در شور اول مجلس تصویب شده اشاره کرد و گفت: این بحث هر چند جای کارشناسی بیشتری دارد، اما" بسیار تحسین برانگیز" است.

محرری، افزود: تعرفه‌های پرستاری تا پیش از این بحث یک موضوع مغفول بوده و جامعه نمی‌دانست که خدمات پرستاری نیز تعرفه دارد ولی پیگیری این تعرفه‌ها را خود مردم باید انجام دهند.

محرری، با اشاره به اینکه پرستاران تنها راه بدست آوردن حقوق خود را از طریق پیگیری‌های داخل صنفی نمی‌بینند، تاکید کرد: پرستاران زمانی می‌توانند به حقوق واقعی خود دست یابند که مردم خواهان رسیدگی به احقاق حقوق آنان باشند.

وی، با اشاره به اینکه بحث تعرفه‌های پرستاری را بیمه‌گرها و مردم تعیین می‌کنند به نقش مردم در این خصوص تاکید کرد و گفت: در چرخه مشاغل حیاتی همچون مشاغل آموزشی، امنیتی و سلامت، این مردم هستند که باحمایت‌های خود می‌توانند به مشاغل حیاتی کمک کرده تا حقوق خود را استیفا کنند.

محرری اظهارداشت: درصورتیکه بحث تعرفه‌های پرستاری در مجلس شورای اسلامی به تصویب نهایی برسد باید عامل اجرایی آن که بیمه گرها هستند مشخص شود.

"به عنوان مثال هزینه یک تزریق در منزل به طور متوسط ? ???هزار ریال است که اگر این خدمات تعرفه‌گذاری شود، فرد خدمات گیرنده با پرداخت فرانشیز، هزینه کمتری را متحمل می‌شود."
این کارشناس پرستاری، در بخش دیگری از اظهاراتش به رغم "عالی" ارزیابی کردن عملکرد سازمان نظام پرستاری، از برخی جنبه‌های عملکرد این سازمان نیز انتقاد کرد.

محرری با اشاره به اینکه اعضای شورای عالی سازمان نظام پرستاری ، انعطاف ناپذیرند، عدم مشارکت جویی و مشارکت‌گیری سازمان نظام پرستاری از تشکل‌های پرستاری را مورد انتقاد قرار داد.

وی،افزود: در صورتیکه سازمان نظام پرستاری از تجربیات تشکل‌های پرستاری ،بیشتر استفاده می‌کرد می‌توانست حرکت‌های پخته‌تری داشته باشد.

محرری گفت: این سازمان بیشترین فشار را تا قبل از سال ? ???بر روی بدنه دولت داشت ولی از سال ? ???به بعد این وضعیت فروکش کرد.

رییس هیات مدیره انجمن پرستاری ایران، افزود: هر چند که سطح مذاکرات سازمان با درون دولت آنقدر قدرت پیدا کرد که نیازی به اقدامات اعتراضی پرستاران احساس نشده است.

وی، افزود: این درحالی است که پرستاران همچنان از کمترین میزان درآمد برخوردارند و متاسفانه برای حقوق صنفی پرستاران هیچ حرکت موثری دیده نشده است .

محرری در بخش دیگری از اظهاراتش به همکاری انجمن پرستاری ایران با هلال احمر در خصوص آموزش کمک‌های اولیه اشاره کرد و گفت: این انجمن حدود ???? سال است که بیش از ? ????هزار نفر را در تهران تحت آموزش کمک‌های اولیه قرار داده و قرار است با یک تفاهم‌نامه بین هلال احمر وانجمن این آموزش‌ها در سراسر کشور انجام گیرد.

وی افزود: به وزارت بهداشت نیز پیشنهاد داده‌ایم که با توجه به وجود برخی مشاغل که در عرصه سلامت فعالند ولی مجوز آکادمیک ندارند - به این مشاغل همچون منشی‌گری برای پزشکان - آموزش کمک‌های اولیه داده شود.

محرری گفت:این انجمن به آموزش و پرورش نیز با توجه به کمبود ? ???هزار مربی بهداشت در مدارس کشور برای فعالیت پرستار مدرسه ،اعلام آمادگی کرده است.

وی ،به فارغ التحصیلان پرستاری نیز اشاره کرد و گفت: معمولا همه فارغ- التحصیلان این رشته جذب بخش درمان نمی‌شوند و به خاطر درآمد بیشتر به بخش- هایی ازجمله شرکت‌های تجهیزات پزشکی جذب شده و یا به خارج ازکشور می‌روند.

محرری گفت: هم اکنون دو سوم ورودی‌های پرستاری در ? ????دانشکده پرستاری سراسر کشور انصراف خود را پیش از فارغ‌التحصیلی اعلام می‌کنند.

وی، پایین بودن سطح درآمد، سخت و زیان‌آور بودن شغل پرستاری و نامطلوب بودن امکانات محیطهای بیمارستانی برای یک دانشجوی پرستاری را از جمله علل این انصراف‌ها برشمرد.

محرری ، همکاری با انجمن‌های دیگر همچون ام اس و حمایت از بیماران روانی را از جمله فعالیت‌های انجمن پرستاری ایران برشمرد.

"وحید وزیرزاده نوبری" نایب رییس انجمن پرستاری ایران نیز دراین نشست به طرح‌های ارایه شده توسط این انجمن اشاره کرد.

وی افزود : این انجمن هم اکنون فعالیت‌های خوبی در شهرهای حادثه خیز از جمله اصفهان، شیراز، رشت ، تبریز و ساری درزمینه آموزش کمک‌های اولیه داشته است.

وزیرزاده افزود: همکاری این انجمن با هلال احمر باعث شده که انجمن پرستاری ایران به عنوان بازوی اجرایی هلال احمر محسوب شود.

وی گفت: این انجمن به وزارت بهداشت طرح‌هایی ازجمله ، طرح آموزش کمک های اولیه برای رانندگان بین جاده‌ای و آموزش کمک‌های اولیه پیش از گرفتن گواهینامه رانندگی را ارایه داده است.

انجمن پرستاری ایران هم اکنون پنج هزار عضو درتهران و ? ???هزار عضو در سراسر کشور دارد.

پایگاه اطلاع رسانی پرستار و پرستاری/ http://ino.blogfa.com/ /




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:12 عصر

رئیس انجمن صنفی دفاتر مشاوره شغلی وکاریابی سراسر کشور
تا پایان سال جاری حدود 500 نفردیگر به کشوراسترالیا اعزام می شوند
طی7سال گذشته 25 هزار نفر نیروی کار به کشورهای مختلف اعزام شده اند

خبرگزاری موج - رئیس انجمن صنفی دفاترمشاوره شغلی وکاریابی بین المللی سراسر کشور گفت: تا پایان سال جاری حدود 500 نفر دیگر به کشور استرالیا اعزام می شوند.

بابک هاشمی پوردرگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ضمن اعلام مطلب فوق افزود : از ابتدای بازگشایی مراکز کاریابی در کشور حدود 25 هزار نفرنیروی کار به کشورهای مختلف اعزام شده اند.
وی در ادامه یاد آورشد : جهت افزایش مدت تمدید اعزام نیروی کار به کشور استرالیا یک هیئت ایرانی به این کشوراسترالیا اعزام خواهند شد تا اعزام نیروی کار را به مدت 4 سال دیگر تمدید کنند.
هاشمی پوردستمزد نیروی کار ایرانی مستقر در استرالیا را ماهیانه 1600 تا 4000 دلار اعلام کرد و گفت: رشته های پرستاری ماهیانه 4000 دلار دستمزد دریافت می کنند.
وی در ادامه با بیان این مطلب که از ابتدای سال جاری حدود 10 نفر به کشور ونزوئلا اعزام شده اند تصریح کرد : تا پایان سال تعدادی دیگر به کشور ونزوئلا اعزام خواهند شد.
رئیس انجمن صنفی دفاتر مشاوره شغلی وکاریابی بین المللی سراسر کشور از اعزام 500 تا 2000 نیروی کار ایرانی به شهر های شمالی عراق خبر داد وافزود: جهت ساخت بیمارستان در شهرهای شمالی عراق تعدادی کارگر ومهندس به شهرهای شمالی عراق اعزام می شوند.
هاشمی پور در ادامه دستمزد نیروی کارگر در شهرهای شمالی عراق را ماهیانه 300 الی 600 دلار اعلام کرد و گفت : مهندسین برق ایرانی اعزام شده به شهرهای شمالی عراق ماهیانه 1600 الی 2000 دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.

یپرستاری و حرفه ای گری/




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:11 عصر

مدتی است که در فکر به راه انداختن همایشی عظیم در صحنه پرستاری هستیم

امروز برای شما دو تا سایت معرفی می کنم

لطفا از آنها بازدید کرده و حرف دل خود را با رییس جمهور بزنید

http://www.president.ir/

http://www.ahmadinejad.ir

http://www.president.ir/farsi/email/

اگر همه ما برای رییس جمهور نامه بنویسیم و پی گیری کنیم شاید امیدی باشد.

یپرستاری و حرفه ای گری/




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:11 عصر

جهت ثبت نام در جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری از لینک های زیر استفاده فرمائید

http://www.persianweblog.com/go/nurseblog.aspx

یپرستاری و حرفه ای گری/




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:11 عصر

مدیر اجرائی نخستین جشنواره وبلاگ‌نویسی پرستاری ایران:
هیچ نهاد یا شخصیتی نمی‌تواند صحنه انتخابات نظام پرستاری را به مخاطره بیندازد

خبرگزاری دانشجویان ایران - اهواز
سرویس: بهداشت و درمان

« سازمان نظام پرستاری موروثی نبوده و هیچ نهاد یا شخصیتی نمی‌تواند در جهت دستیابی به مطامع حزبی و شخصی خود صحنه انتخابات را به صحنه درگیریهای شخصی خود مبدل ساخته و انتخابات آزاد نظام پرستاری را به مخاطره بیندازد. »

احمد عامری، مدیر اجرائی نخستین جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری ایران و نماینده انجمن پرستاری ایران در استان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خوزستان - اظهار داشت:« اکنون که صحنه پرستاری کشور می‌رود تا شاهد بزرگترین همایش صنفی پرستاران باشد و پرستاران کشور در تاریخ 5 آبان ماه سال جاری به پای صندوقهای رای گیری رفته تا نمایندگان اصلح خود را به منظور تصدی فعالیتهای هیئت مدیره نظام پرستاری کشور انتخاب کند، شاهد هستیم که کلیه مجامع پرستاری به یاری هم در این شورا انتخاباتی شریک شده و در جهت پربارسازی آن فعالیت می‌کنند.»

وی افزود:« چهار سال پیش در چنین روزهای یکی از مهمترین مطالبات پرستاری که همانا تشکیل سازمان نظام پرستاری است محقق شد و اکنون شاهد برگزاری دومین انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری کشور هستیم.»

مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی پرستار و پرستاری یادآور شد:« وظیفه همه پرسنل پرستاری این است که با عضویت در سازمان نظام پرستاری در این امر مهم که همانا تلاش برای جامعه پرستاری است سهیم باشند. »

عامری تصریح کرد:« همه ما می‌دانیم که حقانیت پرستاری و جایگاه پرستار در مراکز بهداشتی درمانی به درستی شناخته نشده و ماهیت و ارزش پرستاری نیز به درستی در جامعه ما درک نشده است. »

وی خاطرنشان کرد:« انتخابات آبان ماه امسال امتحان دیگری است تا جامعه پرستاری بتواند در جهت تلاش در احقاق حقوق خود، نیروهای خدوم و متعهدش را به هیئت مدیره‌های نظام پرستاری وارد کند و از این طریق بر حل مشکلات پرستاری و پیاده سازی استانداردهای بین المللی تلاش خود را نشان دهد.»

مدیر اجرایی نخستین جشنواره وبلاگ نویسی پرستاری ایران گفت:« اعضای جدید هیئت مدیره‌های نظام پرستاری می‌بایست پیگیر مشکلات جامعه پرستاری، استانداردسازی خدمات پرستاری، ایجاد ارتباط ارگانیک با انجمنها و تشکلات پرستاری در جهت رسیدن به انقلاب عظیم علمی وفر هنگی، ارتقای شغلی پرستاران و ... باشند.»

به گزارش خبرنگار ایسنای خوزستان دومین دوره انتخابات نظام پرستاری در روز جمعه پنجم آبانماه جاری در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و در شهرستانها در محل شبکه‌های بهداشت ودرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

کد خبر: 8507-01038

پایگاه اطلاع رسانی پرستار و پرستاری/ http://ino.blogfa.com/ /




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:11 عصر

خبری ، اطلاع رسانی ، آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی
 
در موتورهای جستجو گر
 

 



::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:11 عصر

آسیب شناسی انتخابات نظام پرستاری

 انتخابات نظام پرستاری با همه ی حرف و حدیث هایش در سکوتی رسانه ای و با کم لطفی مسئولان برگزار شد. شواهد نشان می دهد که مشارکت در حد رضایت بخشی نبوده است . امیدوارم امار ها در روزهای بعد خلاف این حدس را نشان دهند ولی اگر این طور نبود باید فکری اساسی کرد . دلایل زیادی در این کاهش مشارکت دخیل هستند از جمله دسترسی ناکافی جامعه پرستاری و نهاد های آن به دروازه های خبر ـ وجود رقیبان قدرتمند در سامانه ی بهداشت و درمان ـ عدم اعتقاد به تشکل و نهاد های صنفی در بین مردم و مسئولین ـ مناسب نبودن زمان انتخابات ـ ضعف توان مالی نهاد های پرستاری و پرستاران ـ همراهی ناکافی وزارت متبوع برای برگزاری انتخاباتی پرشور ـ ناامیدی جامعه پرستاری از تغییرات همسو با خواسته های پرستاران در سامانه بهداشت - بی توجهی اندیشمندان و آکادمیسین های پرستاری به انتخابات و دلایل عدیده دیگر را می توان ذکر کرد.

نظام پرستاری نماد هویت  حرفه است و اقتدار و اعتبار آن شاخص وضعیت و اعتبار حرفه در جامعه است و می تواند نقش به سزایی در بهبود جایگاه اجتماعی پرستاران و نیز خدماتی که در جهت ارتقای سلامتی جامعه ارائه می دهند داشته باشد. به رغم حرکت های مثبتی که نظام در دوره ی اول  داشته است به نظر می رسد این اقدامات با مطالبات انباشته و متراکم جامعه پرستاری که خود نظام هم در افزایش آن ها نقش مهمی داشته است فاصله ی  زیادی دارد و این شکاف باعث دلسردی و بی تفاوتی جامعه ی پرستاری شده و یا لااقل نظام پرستاری در جلب اعتماد آن ها برای نمایندگی و به ثمر رساندن این مطالبات ناموفق بوده است.

به هر حال  نظام پرستاری نیازمند حرکتی در جهت اعتماد سازی است جامعه پرستاری از حرف و شعار خسته شده و بی تفاوتی را اختیار کرده است. انتخاب شدگان راهی سخت در پیش دارند از طرفی رای کم آن ها قدرت آن ها را در چانه زنی با نهادهای تصمیم گیر و بازی در معادلات قدرت  کاهش داده است و از طرف دیگر مطالبات متراکم و فزاینده جامعه پرستاری فرصت برنامه ریزی را از ان ها سلب می کند

 ان ها خواه ناخواه نماینده همه اقشار جامعه پرستاری محسوب می شوند. باید دست از بازی های معمول برای کسب محبوبیت بردارند و با ارتباط مستمر با جامعه پرستاری در جهت انسجام بخشی و هویت بخشی به ان حرکت کنند و برای براوردن مطالبات بنیادی جامعه پرستاری با داشتن فلسفه و راهبردهای خاص حرکت کنند.

در این میان دانشجویان دکتری و اندیشمندان پرستاری رسالتی بزرگ بر عهده دارند . آن ها چه بخواهند و چه نخواهند در درجه اول پرستار هستند و وضعیت پرستاری و جایگاه اجتماعی آن بر زندگی حرفه ای و موفقیت آن ها در آینده تاثیرگذار است. انکار این هویت نه تنها نقش الگو بودن آن ها را در مخاطره قرار می دهد بلکه نقش راهبری و پیشتازی آن ها در حرفه گرایی و توسعه ی دیسیپلین پرستاری را نیز زیر سوال می برد. اکنون زمان آن است که دانشجویان دکتری  اندیشمندان و نخبگان پرستاری از لاکشان خارج شده و  وارد گود شوند. امروز این حرکت بیش از پیش نیازمند پشتوانه نظری و علمی است . دیگر حرکت های عوام فریبانه و احساسی جواب نمی دهد . باید برای حل مشکلات برنامه ی راهبردی و عملیاتی داشت. باید برای اقدامات نظریه و الگو داشت. باید درد پرستاران را شنید و ان را از تریبون های جامعه  و رسانه ها پخش کرد.  باید  به مشکلات جامعه پاسخ داد. باید به میان مردم رفت و از حقوق فراموش شده ان ها در سامانه ی بهداشت و درمان دفاع کرد. باید با همدلی و حمایت پرسنل بالینی شکاف بین دانشکده و بالین را ترمیم کرد و....

شاید این راهکارها  راه  برون رفت از بی تفاوتی جامعه نسبت به وضعیت پرستاری و نیز بی تفاوتی  پرستاران نسبت به وضعیت خودشان باشند .

احمد رضا یزدان نیک    




::: جمعه 85/8/19::: ساعت 4:8 عصر

   1   2      >
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 2


بازدید دیروز: 5


کل بازدید :71173
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<